Zangeres

Muziekstijlen
Kaseko, rap, soul, reggae, gospel, afro, 90’s R&B, en Nederhop

Zingt het liefst ...
R&B, (neo-)soul en gospel

Groeide op in ...
Amsterdam, Rotterdam

Schiedammer sinds ...
2017

Als Troubadour van Schiedam leer ik deze mooie stad kennen in de taal die ik het beste spreek: muziek. Ik vind het fijn om nieuwe mensen te leren kennen, maar 'small talk' is niet echt mijn ding. Als ik zing, laat ik mijzelf zien en dat leidt vaak tot een mooi gesprek. Voor mij is muziek de kortste weg naar een bijzondere ontmoeting.

AST.H.ER heeft Surinaamse roots, maar is geboren in Amsterdam en getogen in Rotterdam. Muziek loopt als een rode draad door alle gebeurtenissen van haar leven, en zingen is haar manier van communiceren, verwerken en dromen. Op haar tiende begon ze met zingen, in het kerkkoor. Toen ze voor het eerst op het podium stond, wist ze dat ze haar passie had gevonden. Sindsdien heeft ze op vele Rotterdamse podia gestaan, met dans- en theatervoorstellingen. In 2021 maakte ze de keuze om als solozangeres te beginnen.

Haar debuut als Troubadour van Schiedam maakte AST.H.ER tijdens de Wijken Welkom-avonden in het Stedelijk Museum Schiedam. Ook schreef ze samen met bewoners een prachtige liedtekst tijdens een van de muzikale ontmoetingen in ons project Klanken van Schiedam.

 

 

 

Foto: Willem de Jong Fotografie

Volg ons

Contact

Troubadours van Schiedam is een initiatief van Stichting Fu Den Sani