Oost maakt muziek, zingt en swingt! In Klanken van Schiedam nemen de Troubadours van Schiedam bewoners van Oost mee op een muzikale wereldreis langs allerlei stromingen, ritmes en stijlen. Elke tweede zaterdag van de maand kun je in het wijkhuis kennismaken met één van de troubadours. Je komt niet alleen luisteren en genieten, maar gaat ook zelf aan de slag. Heb je geen ervaring met muziek maken? Kom vooral meedoen; je kunt meer dan je denkt!

Deelname is gratis en je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.

Pop-up proeverijen
Op verschillende plekken in de wijk verzorgen de troubadours pop-up proeverijen. Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je een voorproefje van de muzikale ontmoetingen. Houd je ogen en vooral je oren de komende tijd dus goed open en kom gezellig meedoen! Een proeverij kan ook op verzoek worden georganiseerd. Weet jij een leuke plek waar veel bewoners samenkomen, vraag dan een proeverij aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klanken van Schiedam is een samenwerkingsproject van Stichting Fu Den Sani en Sterk in Company, en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van Gemeente Schiedam en Fonds voor Cultuurparticipatie.

Volg ons

Troubadours van Schiedam is een initiatief van Stichting Fu Den Sani