Er zijn geen komende evenementen

Wat komt er allemaal kijken bij het schrijven en opnemen van een song? In de lessenserie 'Mijn klanken van Schiedam' leren kinderen van 8-12 jaar alles over het samenspel tussen ritme, melodie en tekst.

Lessenserie 1 (al gestart)

Je krijgt les van twee toffe, ervaren muzikanten. Marcel Nieuwland is Troubadour van Schiedam en frontman van de band Death by Audio. Hij speelt gitaar, zingt én schrijft de teksten. En rapper MC Excellent is een grote naam in de Rotterdamse hiphopscene en een absolute meester in freestylen en vette beats.

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud, woon je in Schiedam en wil je graag je eigen song leren schrijven? Meld je dan aan! De lessen starten op woensdagmiddag 16 november (14.30-15.30 uur) in Wijkhuis Oost. Deelname is gratis, maar je moet je wel van tevoren aanmelden. Dat kan via de agenda.

Lessenserie 2

De inhoud van deze serie is nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast aanmelden via de agenda. De eerste les is op woensdag 8 maart 2023 van 14.30 tot 15.30 uur.

Deze lessenseries zijn onderdeel van het project Klanken van Schiedam, waarin Stichting Fu Den Sani en Sterk in Company samenwerken met Cultuurfabriek Schiedam.

Volg ons

Troubadours van Schiedam is een initiatief van Stichting Fu Den Sani