Muzikale ontmoeting met Intan Werry en Boris Oud

Intan Werry en Boris Oud maakten afgelopen december hun veelbelovende debuut als troubadours op het Klanken van Schiedam festival. Op zondag 21 april zijn ze terug in Oost voor een nieuwe muzikale ontmoeting.
Dit keer zetten we onze oren op scherp om de belangrijkste toon van elk muziekstuk te ontdekken: de grondtoon. Maar we gaan verder dan alleen luisteren; we gaan natuurlijk ook samen muziek maken. Intan en Boris introduceren ons in de wereld van 'boomwhackers', eenvoudige muziekinstrumenten die zelfs door jonge kinderen moeiteloos bespeeld kunnen worden. Het belooft een gezellige én leerzame middag te worden! Deelname is helemaal gratis en na afloop trakteren we op verfrissende drankjes en lekkere hapjes. We kijken ernaar uit om je te zien!
 


Elke maand kun je in Wijkhuis Oost, onder het genot van een hapje en een drankje, kennismaken met één van de troubadours. Je komt niet alleen luisteren, maar vooral ook dóen. Ervaring met muziek maken is niet nodig: het gaat om het plezier van het meedoen en om een gezellige middag samen met je wijkgenoten te beleven. 

Je kunt je hieronder aanmelden!

Evenement-informatie

Startdatum zondag 21 april 2024
Aantal beschikbare plekken 25
Locatie Wijkhuis Oost, Boerhaavelaan 79
Categorieën Muzikale ontmoeting, Klanken van Schiedam

Inschrijving gesloten

Volg ons

Contact

Troubadours van Schiedam is een initiatief van Stichting Fu Den Sani